Designed 3y ago by

Barack

 • ZsuzsannaCs
  3y ago
  ZsuzsannaCs

  Köszi Barnigondi!

 • barnigondi
  3y ago
  barnigondi

  Ez a barack igazán jól sikerült!:)

 • ZsuzsannaCs
  3y ago
  ZsuzsannaCs

  művet ... 


 • ZsuzsannaCs
  3y ago
  ZsuzsannaCs

  Hát ezzel az üvegpadlóval megfogtál! Fogalmam nincs ezt hogyan lehet megcsinálni!De fogok majd kicsit én is kísérletezni.. Hát ez a dmlights nekem elég furán működik.. nem tudom miért, de néha teljesen összekeveredik a roomstyler-rel! Üzenetet nem küld, csak ha egy elkészült műt mentek. 

 • Hajnalka978
  3y ago
  Hajnalka978

  Üvegpadló: Konkrétan 2-3 dolgot valósítanék meg, az egyik üvegből lenne a terasz padlója,mondjuk egy emeletes modern családi háznál, a másik üvegből lenne egy víz alatti szoba padlója és 3 fala, a harmadik az egy kert lenne, ahol lenne egy kicsi patak amin üvegből lenne a híd alja. Olyan múzeum létezik Szlovéniában ahol a padló üvegből van és alattad van a látnivaló (azthiszem vízben)...fantasztikus volt, de félelmetes is :) Ilyenre is gondoltam, hogy nem lenne rossz ha megcsinálnám. Én csak pár hónapja regisztráltam fel, még felfedező fázisban vagyok :D


  dmlights-ról nem kapsz emailt, hogy írt valaki?

  Az angolt én sem tanultam, suliban németes voltam, mallorcan fél év alatt ragadt az az angol amim van. 

 • ZsuzsannaCs
  3y ago
  ZsuzsannaCs

  Még én sem tudok sok mindent, pedig jó pár éve fent vagyok itt, igaz kimaradt pár év édesanyám betegsége és ápolása miatt, és angol nyelvet sem tanultam, csak ahogy ragadt rám, és a párom miatt is muszály volt tanulgatnom. Tehát meg vannak a nyelvi nehézségek is, pedig fontos lenne pont azért, hogy értsem, hogyan lehet különleges dolgokat megvalósítani. Igen, én is szoktam remixelni. Az üvegpadlót hogyan gondolod? Emelet és a padló lenne üveg? Engem is keresett egy állítólag híres designer hölgy a dmlights-on, de sajnos az oldal nem olyan, mint a facebook, hogy kiírja ha van üzeneted. Későn vettem észre, hogy írt, és megköszönte, hogy válaszra sem méltattam őt. Hát sajnos ez van. Mindennap nem nézegeti végig az ember az összes munkáját, hogy melyik alá mit írnak.

 • Hajnalka978
  3y ago
  Hajnalka978

  Pedig azt hittem, hogy a munkád... Én szivesen tanulnék erről, és örömmel dolgoznék én is benne. Sok ötletem van, csak a megvalósítások nem mennek, mert vannak olyan dolgok amikről nem tudok/tudtam, pl. elemekről amiket építeni lehet...hogyan lehet ablakpárkányt készíteni, vagy belső térben nyitott emeletet...stb. Szeretem a süllyesztett dolgokat, jacuzzit például, a lépcsőket, vizet, vagy akár medencét a szobában, közepén ággyal. Sokszor remixelek szobát, csak azért, hogy megnézzem hogyan csinálták, aztán jegyzetelek :) Van egy olyan ötletem, hogy üvegpadló...hmm még normálisan nem sikerült megvalósítani, csak egy ilyen terv van az oldalamon a Look down.

  Én ezt az oldalt egy blogon találtam, és a blog tulajának az ő szavaival élve," félig meddig felajánlottak" neki egy munkát.  (bármit jelentsen is ez a félig meddig) Remélem Te is kapsz ilyet, aztán főállássá alakítod, ebben biztos vagyok :D

   Köszönöm, hogy segítőkész vagy! 

 • ZsuzsannaCs
  3y ago
  ZsuzsannaCs

  Hajnalka ha tudnád mennyire szeretem csinálni, bárcsak a minkám lehetne! Bármi kérdésed van, szívesen segítek. 

  Thanks Lydia :-)

 • lydiaenderlebell
  3y ago
  lydiaenderlebell

  Very lovely! You are such a talented designer!

 • Hajnalka978
  3y ago
  Hajnalka978

  Van még mit tanulnom... :) Nagyon tetszik :)